ioniangroup

Μικρή Κουζίνα της Αγγελικής Ξανθάκη Ένα από τα νόστιμα αλλά και ευαίσθητα γλυκάκια του καλοκαιριού (για ακρίβεια τέλους της Άνοιξης) είναι η φραουλίτσα. Μην βιάζεστε να αγοράζετε...

Της Αγγελικής Ξανθάκη Υλικά για ταψάκι 28 εκ. 5 φέτες μπαγιάτικο τσουρέκι 400 γρ. γάλα 100 γρ. κρέμα γάλακτος (ή μόνο 500 γρ. γάλα) μία πρέζα αλάτι 80 γρ. ζάχαρη 25 γρ. κορν φλάουρ 15 γρ. αλεύρι...

Το Πάσχα, μετά από τόσο φαγητό και τόσα λιπαρά, θέλουμε ελαφρύ γλυκάκι. Προτιμήστε φρουτοσαλάτες, φρουτένια γλυκά, γρανίτες, σορμπέ, παγωτά, αλλά όχι σοκολάτα που θα σας βαρύνει ακόμα...

Γεννήθηκε στη Ζάκυνθο πριν από 34 χρόνια. Η σχέση του με τη μαγειρική; Καμιά. Μόνο ό,τι έβλεπε να μαγειρεύεται στην κατσαρόλα του σπιτιού. Βαριά ζακυνθινά φαγητά. Εξάλλου η μητέρα του...
Page 20 of 21...18192021