ioniangroup

Της Αγγελικής Ξανθάκη Υλικά για ταψάκι 28 εκ. 5 φέτες μπαγιάτικο τσουρέκι 400 γρ. γάλα 100 γρ. κρέμα γάλακτος (ή μόνο 500 γρ. γάλα) μία πρέζα αλάτι 80 γρ. ζάχαρη 25 γρ. κορν φλάουρ 15 γρ. αλεύρι...

Το Πάσχα, μετά από τόσο φαγητό και τόσα λιπαρά, θέλουμε ελαφρύ γλυκάκι. Προτιμήστε φρουτοσαλάτες, φρουτένια γλυκά, γρανίτες, σορμπέ, παγωτά, αλλά όχι σοκολάτα που θα σας βαρύνει ακόμα...

Γεννήθηκε στη Ζάκυνθο πριν από 34 χρόνια. Η σχέση του με τη μαγειρική; Καμιά. Μόνο ό,τι έβλεπε να μαγειρεύεται στην κατσαρόλα του σπιτιού. Βαριά ζακυνθινά φαγητά. Εξάλλου η μητέρα του...

Γράφει η Αγγελική Ξανθάκη Πρόσφατα έφαγα μια πολύ νόστιμη τάρτα με τυριά στην κουμπάρα μου. Την έκανε με φύλλο στο πι και φι. Θα μπορούσε κάποιος να την πει και ανοιχτή πίτα αφού έχει...

Έχουμε ήδη ξεκινήσει τις γιορτινές συνταγές. Φαγητά και γλυκά που μπορούμε να φάμε με τους αγαπημένους μας τις γιορτινές μέρες, χωρίς να ξοδέψουμε μια περιουσία. Σας προτείνω σήμερα...
Page 17 of 18...15161718