Τα αίτια του αιφνίδιου, όπως φαίνεται από τις πρώτες ενδείξεις, θανάτου ενός 60χρονου κατοίκου Αγίου Λέοντα, αναζητά από το μεσημέρι της Κυριακής η Αστυνομία.
Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε νεκρός σε δασική περιοχή του χωριού, πεσμένος με το πρόσωπο πάνω σε πέτρες και ενώ είχε φύγει από το σπίτι του νωρίς το πρωί προκειμένου να κυνηγήσει.
Όπως έγινε γνωστό, ο άτυχος 60χρονος, ενημέρωσε την οικογένειά του πως θα πήγαινε για κυνήγι στην περιοχή και η αργοπορία του να επιστρέψει σπίτι, ανησύχησε τους δικούς του που άρχισαν να τον αναζητούν. Περίπου στη 1 μ.μ., εντοπίστηκε νεκρός από το γιό του σε δύσβατη περιοχή και επί τόπου έσπευσαν η Αστυνομία και ασθενοφόρο που παρέλαβε τη σορό του.
Από την πρώτη έρευνα που έγινε στο χώρο και τις μαρτυρίες που ελήφθησαν, η εγκληματική ενέργεια φαίνεται πως αποκλείστηκε, αν και διατάχθηκε νεκροψία – νεκροτομή για την πλήρη διαλεύκανση των αιτιών θανάτου. Την υπόθεση ερευνά το Α.Τ. Λαγανά.




