Ζάκυνθος, 12/02/2012   24ωρη ροή ειδήσεων από τη Ζακυνθινή επικαιρότητα, τα Ιόνια Νησιά και τους απόδημους Επτανήσιους ανά τον κόσμο.             Επικοινωνήστε με την Ημέρα

Καντάδες και παραδοσιακοί χοροί

Συντάκτης: Ημέρα τση Ζάκυθος    Θεματική κατηγορία: Πολιτισμός     Δημοσίευση: 23 Αυγούστου 2010

Την ευκαιρία να απολαύσουν καντάδες και να ταξιδέψουν σε αλλοτινές εποχές, είχαν όσοι βρέθηκαν το Σάββατο το βράδυ, στο υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο, και να παρακολουθήσουν την εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν η “Χορωδία της Φανερωμένης”, η μαθητική μαντολινάτα και το μουσικοχορευτικό συγκρότημα της “Υακίνθη”.
Μάλιστα, στα πλαίσια της συναυλίας, που περιελάμβανε και παραδοσιακούς χορούς από την “Υακίνθη” έγινε ειδική τιμητική αναφορά στους ανθρώπους εκείνους που έχουν διατελέσει μέλη της, είτε βρίσκονται εν ζωή είτε όχι.
Σαφώς, σύμφωνα και με τους διοργανωτές, και η όλη εκδήλωση αποτέλεσε μια εναλλακτική μορφή διασκέδασης σε σύγκριση με όσα καθημερινά μας κατακλύζουν από άποψη πολιτισμού.

ΧΡΗΣΙΜΑ




Σχολιάστε το άρθρο αφού συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Facebook